[Logo] Codebox Software Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Monitor: no DL in full, UL different in mobile; History crashes web service
Forum Index » BitMeterOS
Author Message
Anonymous User



I'm experiencing two issues that I believe might stem from a single cause.

<b>1. <i>Monitor</i> view shows different rates in full vs. mobile version</b>

In full version all graphs but <i>Internet Uploads</i> show constant zero. <i>Internet Uploads</i> gauge appears to be about right.
Mobile version's <i>Monitor</i> shows numbers that are waaaaaaay out there — they appear to be about 5 times the real ones (can't say that for sure about DL rates, as full version's monitor doesn't show those).



The source of this issue probably also causes these entries in the bitmeter.log (last 10 lines of ~14k more of the same):


<b>2. <i>History</i> view crashes BitMeterWebService.exe.</b> It's running (or rather — crashing) on a Win7 machine.

The service crashes right after activating <i>History</i> tab in web GUI, and the following is what I get in the application event log:
rob


Joined: 19/03/2008 18:27:35
Messages: 519
Offline

Hi,
Thanks for posting the detailed information, the error code 11 that you saw in the logs indicates that the bitmeter.db file is corrupt. You might be able to repair it manually (Google for 'repair corrupt sqlite db file') , although there are no guarantees this will work. Probably the easiest way to fix things is to uninstall BitMeter, ensuring that the C:\ProgramData\BitMeterOS\bitmeter.db file is removed, and then reinstall.
hope that helps
Rob D
 
Forum Index » BitMeterOS
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team